Nog een gratis HTML en PHP contactformulier

Nog een gratis HTML en PHP contactformulier

Freebie Details

Bestandsgrootte: 3.45 KB
Licentie: Vrij voor persoonlijk en commercieel gebruik. Redistributie is verboden.

We geven nadat een bezoeker van Albrunablog hier om vroeg [speciaal voor jou Frank] nog een mailformulier weg (hier zijn de andere drie te vinden). Dit formulier heeft niet alleen captchabeveiliging maar ook 3 verplicht in te vullen velden. Namelijk de velden:

Uw naam
E-mailadres
Opmerkingen

Nog een gratis HTML en PHP contactformulier

Plaats op je server het bestand “verplichtevelden.html” waar je wilt en het bestand “contactformulier.php” in een subfolder met de naam “formulier”. Wil je deze bestanden structuur veranderen, dan hoef je alleen maar het vetgedrukte gedeelte in deze regel <form id=”contactformulier” name=”contactformulier” method=”post” action=”formulier/contactformulier.php“> in “verplichtevelden.html” te veranderen. De map “formulier” moet beperkte schrijrechten hebben (chmod 755).
Tevens moet je een folder maken met de naam “captchabestanden”. Deze folder moet volledige schrijfrechten hebben (chmod 777) zodat het php script daarin de captcha afbeeldingen kan genereren.

Je moet in het PHP bestand zoeken naar “jouwemail@adres.nl” en dit veranderen in je eigen e-mail adres. Dit komt tweemaal voor.
Je moet ook nog in het HTML bestand zoeken naar de volgende regel https://www.jewebsiteadres.nl/formulier/contactformulier.php?captchaimage=yes en het vetgedrukte gedeelte veranderen in je eigen domeinnaam.

Schrijf je nu in op mijn nieuwsbrief en download dit formulier gratis!

Door dit formulier te downloaden word je automatisch ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. In de nieuwsbrief staat een link waarmee je, indien gewensd, jezelf altijd uit kunt schrijven.

[lab_subscriber_download_form download_id=7]