ALBRUNA - UW eigen webdesigner!

Mijn diensten.

Welke diensten kunt u van mij verwachten?

 • Webdesign

  Het eerste wat bezoekers van uw website zien, is de buitenkant en net zoals bij de omslag van een boek, bepaalt het uiterlijk van de site voor een groot gedeelte de eerste indruk die bezoekers krijgen. Daarom moet de layout en het aanzien van de site bij u en uw bedrijf passen. Het moet de bezoeker uitnodigen om ook de inhoud van de website aandacht te geven, om op die manier deze bezoeker contact met u te laten opnemen.

  Om dit te realiseren heeft u een professionele webdesigner nodig. Albruna maakt nu al ruim 17 jaar websites voor het midden- en kleinbedijf en gezien de vele aanbevelingen naar volle tevredenheid. Hoewel ik graag voor u een layout ontwerp, maken het overgrote deel van mijn klanten tegenwoordig bij voorkeur gebruik van een pre-made template. Deze templates zijn professioneel ontworpen en het gebruik ervan scheelt u aanzienlijk in de kosten.

 • Nieuwsbrief ontwerp

  Nieuwsbrieven zijn een geweldige manier om uw (potentiele) klanten en de bezoekers van uw website regelmatig op de hoogte te houden van alles wat er in uw bedrijf gaande is. Of het nu gaat om acties, aanbiedingen, nieuwe producten of om vernieuwingen in uw bedrijf, men wil graag op de hoogte blijven. Een nieuwsbrief is daar uitermate geschikt voor.

  Moderne nieuwsbrieven zijn tegenwoordig responsive net als websites. Met andere woorden, ze passen zich aan aan het systeem waarop de nieuwsbrief bekeken wordt. Dit is merkbaar bij een tablet of smartphone.

  Daarom ontwerp ik ook voor u, in goed overleg, een nieuwsbrief dat bij uw bedrijf past!

 • Grafisch ontwerp

  U wilt een logo laten ontwerpen? Of een reclame banner? Een flyer? Dan bent u aan het goede adres. Het ontwerpen van een mooi logo etc. is een ware kunst. Want niet alleen moet de typografie overeenstemmen met het doel van het te ontwerpen product, maar ook de grafische kant moet de juiste uitstraling hebben. Om dit goed voor u te kunnen ontwerpen, is vooraf altijd enige informatie nodig.

  Ook kan ik voor u uiteraard een Facebookheader of Twitterheader maken.

 • Contactformulier

  Mij wordt regelmatig gevraagd, of ik een formulier kan maken dat exact aan de wensen van de klant voldoet. Ik bouw de achterliggende code voor het formulier zodat deze exact doet wat u wenst.

  U wilt dat bezoekers van uw site bestanden kunnen meesturen? Er zijn specifieke velden nodig? Alles is praktisch mogelijk.

© Copyright 2003-2022 - Albruna webdesign bureau en grafisch ontwerpbureau in Groningen