ALBRUNA - UW eigen webdesigner!

Mijn aanbevelingen

De vele aanbevelingen die Albruna ontvangt, geven aan hoe tevreden mijn klanten zijn.

Ik ben erg tevreden over Albruna. Levert mooi en goed werk!! Service is top!

Nard Kwast

Kunstenaar

Albruna ken ik inmiddels al jaren en het bedrijf staat voor kwaliteit, vakbekwaamheid en een uitstekende service. Een absolute aanrader

Theo Butterhof

Antiquariaat Isis

Martin is een gedreven expert op het gebied van websites. Komt zelf met goede ideeën en weet de vormgeving zeer goed af te stemmen op de wensen van de klant. Aan te bevelen.

Ronald van Dijk

Finance 4 Fashion

Ik heb Martin ervaren als heel prettig en meedenkend in het proces van de ontwikkeling van mijn website. Een van de kwaliteiten van Martin is, om de juiste wens en sfeer te vertalen naar mijn website.

Liesbeth Benes

Praktijk Live 2 Be

Ik heb Albruna webdesignbureau in de arm genomen om een volledig nieuwe website voor mijn bedrijf op te zetten. Zonder precies te weten wat ik wilde, heeft Martin het proces dusdanig begeleid dat de site precies past bij mijn bedrijf en mij als persoon. Hij stuurt bij waar nodig, adviseert, is geduldig en denkt op een prettige manier mee. En aangezien de prijstelling ook nog eens gunstig is, is Albruna zeker een aanrader.

Mirjam Bos

Praktijk Mirror

We have worked with Martin at Albruna over the course of three years and it has been a pleasure. He is quick a solving issues that may occur and also takes initiative to continuously improve our website.

Mette Winther

A. Winther A/S – Winther Bikes

Mij is gebleken dat Albruna je naar de plek kan leiden waarvan je zeker weet dat ie bestaat, maar niet hoe er te komen. Martin stelt zich op als stationschef, die, na het tonen van je kaartje, de hele onderneming vakkundig op de rails zet; het traject uitstippelt, de zaak in beweging brengt, een stuk mee oprijdt en je zó instrueert dat je alleen verder durft. Met als resultaat dat ik precies dáár ben aangekomen, waar ik wilde zijn. Wow!

Bert Andreae

Kunstenaar

Martin heeft voor ons onze websites en nieuwsbrief ontworpen en we zijn heel tevreden met de resultaten. Martin heeft zich steeds een kundig en creatief professional getoond. Hij komt met goede ideeën en denkt het hele proces met de klant mee. Ook met vragen van onze kant ging Martin goed verder en vertelde ons de mogelijkheden en/of onmogelijkheden. Voor toekomstige opdrachten zullen wij zeker weer contact met Albruna opnemen.

H. Willemsen

EWE International

Martin heeft mij geholpen met een nieuwsbrief in Mailchimp en heeft het ontwerp gemaakt op basis van de wensen zoals ik het wilde hebben. Ik ben uitermate tevreden over zijn manier van werken, inzet, hoge mate van service en kwaliteit. Tevens heeft hij ook als extra service een handleiding gemaakt, zodat ik hier zelf ook mee uit de voeten kan.

C. Heslinga

Business Steps 4 Ondernemers

Martin heeft mij prima geholpen met het vormgeven van mijn bedrijfswebsite in WordPress en de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen. Met de vlotte service, goede afstemming en communicatie en de online gebruikershandleiding in de vorm van filmpjes kan ik goed aan de slag met mijn dienstverlening. Ik kan Martin van harte aanbevelen.

M. van den Bogaard

Walk Your Way Coaching

Albruna heeft mijn bedrijf voorzien van een passende website, welke ontwikkeld is in een goede en aangename samenwerking met de eigenaar van Albruna, Martin Kapma.

Frank Musch

Femusch

Wanneer opvallen op het web de boodschap is, zorgt Albruna voor de bezorging! Creatief, professioneel en met heel veel “Fingerspitzengefühl

A. van Dijk

Noord-Nederland Translations

Albruna is een uitstekend webdesign bureau, met een zeer persoonlijke aanpak. Ze werken snel en kundig en betrekken je als klant bij het proces, zodat je precies krijgt wat je wilt.

K. van der Tuin

Anderzijds Mediation

Albruna, in de persoon van Martin, heeft voor mij als kleine website een contactformulier kunnen maken die past bij mijn website.
Ook op de vraag of een poll realiseerbaar was werd positief geantwoord, waardoor mijn website nu, dankzij Martin zowel een mooi contactformulier heeft en ook kan beschikken over een goed werkende poll die geheel naar eigen inzicht kan worden ingevuld en beheerst.

R. van Kassel

vKv Online

Martin heeft de website van mijn bedrijf A+Consulting ontworpen. Dit ging zoals het moest gaan: snel, professioneel en goed. Na een paar telefonische gesprekken waarbij Martin probeerde uit te zoeken wat ik zocht ging hij aan de slag en dit met een mooi resultaat. Verder heeft Martin ook mijn bedrijfslogo ontworpen. En dit alles voor een zeer democratische prijs.

Kris Cordier

A+Consulting

Martin heeft veel WordPress kennis. Als ik vragen heb of ergens niet uit kom, dan neem ik contact op met Martin. Martin is een echte WordPress expert.

Natalie van Scheltinga

Expeditie Internet

Martin heeft voor mij het grafische gedeelte van de website gedaan. Op basis van teksten die ik hem heb aangeleverd is hij aan de slag gegaan. Hij heeft mij begeleidt in de keuze tot het ontwerp en vervolgens alle details goed en gedegen uitgevoerd.
Het eindresultaat mag er zijn. Ik ben er blij mee en erg trots op.

Martin is een betrouwbare partner die zijn afspraken keurig nakomt. Ook doet hij niet moeilijk als het wellicht even afwijkt van de oorspronkelijke gedachte. Al met al erg flexibel dus.

Het contact heb ik ook als erg prettig ervaren. Hij geeft duidelijk aan wat hij bedoelt en weet dat ook vorm te geven in het eindresultaat.

Kortom: Ik kan Martin van harte aanbevelen voor een ieder die een goede en gedegen website wil voor een redelijke prijs.

JP Bakker

Stepahead Consulting

Martin heeft mij geholpen met het maken van mijn bedrijfswebsite. Het is een prachtige website geworden met een professionele uitstraling voor een betaalbare prijs. Martin denkt met je mee, is erg creatief en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden over zijn manier van werken en zou hem zeker aanbevelen!

Irene Bond

Happy Balanced

Ik heb Martin in de arm genomen om een website voor mij te maken voor mijn nieuw op te richten hondenuitlaatservice en dierenverzorgingsbedrijf. Ik wilde graag een duidelijke website met een professionele, maar toegankelijke uitstraling. Dit is zeer goed gelukt en Albruna Webdesign bureau is betaalbaar voor bedrijven met een wat kleiner budget. Een aanrader!

Netuitgelaten hondenuitlaatservice en dierenverzorging

© Copyright 2003-2022 - Albruna webdesign bureau en grafisch ontwerpbureau in Groningen