Uitgebreider HTML en PHP contactformulier

Uitgebreider HTML en PHP contactformulier

Freebie Details

Bestandsgrootte: 2.13 KB
Licentie: Vrij voor persoonlijk en commercieel gebruik. Redistributie is verboden.

Voor de bezoekers van Albrunablog hebben wij wederom een contactformulier gemaakt in HTML (gemaakt met, voor dit doel niet gebruikelijk, tabellen) en de daarbij behorende scripts in PHP. Deze HTML en PHP bestanden kun je vrij gebruiken voor privé alswel commerciële doeleinden.

Dit formulier is een uitgebreider contactformulier met zeven velden. Een veld voor de voornaam, een veld voor de achternaam, een veld voor het adres, een veld voor de postcode + woonplaats, een veld voor het telefoonnummer, een veld voor het e-mailadres en een veld voor de opmerkingen van de bezoeker van de site.

Uitgebreider HTML en PHP contactformulier

Plaats op je server het bestand “advanced.html” waar je wilt en het bestand “contactformulier.php” in een subfolder met de naam “formulier”. Wil je deze bestanden structuur veranderen, dan hoef je alleen maar het vetgedrukte gedeelte in deze regel <form id=”contactformulier” name=”contactformulier” method=”post” action=”formulier/contactformulier.php“> in “advanced.html” te veranderen.
In het formulier moet je in het PHP bestand zoeken naar “jouwemail@adres.nl” en dit veranderen in je eigen e-mail adres. Dit komt twee maal voor.

Schrijf je nu in op mijn nieuwsbrief en download dit formulier gratis!

Door dit formulier te downloaden word je automatisch ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. In de nieuwsbrief staat een link waarmee je, indien gewensd, jezelf altijd uit kunt schrijven.

[lab_subscriber_download_form download_id=5]