Bert Andreae!

Voor de website van kunstenaar Bert Andreae is gebruik gemaakt van een pre-made template gebaseerd op WordPress als Content Managment System (CMS) welke is uitgebreid met een aantal plugins om de functionaliteit van de site nog verder te vergroten. Tevens is er aandacht besteed aan de back-end zoekmachine optimalisatie (SEO) van de website.

Bert Andreae

Deze website is in goed overleg gemaakt voor de kunstenaar. Bert had een duidelijk beeld voor ogen hoe de website er moest uitzien en aan de hand van suggesties van mij zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen.

Website: http://www.bertandreae.nl/

Website

De opdracht was om een website op te zetten waarin de kunstwerken getoond konden worden op een wijze welke de kunstenaar duidelijk voor ogen had. De klant wilde voor zijn website graag gebruik maken van een door hem gekozen pre-made template, om de kosten te drukken.

De door de klant gekozen kleur van de website, is specifiek gekozen om een bepaalde ouderdom van boeken uit te stralen.

  • Photoshop
  • HTML
  • CSS
  • PHP
  • SEO
  • WordPress

Mij is gebleken dat Albruna je naar de plek kan leiden waarvan je zeker weet dat ie bestaat, maar niet hoe er te komen. Martin stelt zich op als stationschef, die, na het tonen van je kaartje, de hele onderneming vakkundig op de rails zet; het traject uitstippelt, de zaak in beweging brengt, een stuk mee oprijdt en je zó instrueert dat je alleen verder durft. Met als resultaat dat ik precies dáár ben aangekomen, waar ik wilde zijn. Wow!

Meest Recente Opdrachten