Nard Kwast!

De website voor de bekende Nederlandse kunstschilder Nard Kwast is ontworpen in goed overleg en Nard gaf de vrije hand. Ook deze site is gebaseerd op WordPress als Content Managment System (CMS) en is uitgebreid met een aantal plugins om de functionaliteit van de site nog verder te vergroten.

Nard Kwast

Deze website is in goed overleg gemaakt voor Nard Kwast. Er is veelvudlig telefonisch overleg geweest en de goudachtige kleur is door Nard zelf gekozen. Ik kreeg verder de vrije hand om de site te ontwerpen maar wel in overleg en na goedkeuring.

Website: https://www.nardkwast.com/

Website

De opdracht was om een tweetalige website op te zetten in het Nederlands en Engels. De site moest niet alleen een overzicht geven van Nard zijn werken maar moest ook ook een wat klassieke uitstraling hebben. De goudachtige kleur uitgkozen door Nard zelf is verwerkt en de site wordt steeds aangepast met nieuwe kunstwerken. Omdat Nard veelvuldig in de media komt, wordt ook daar aandacht aan besteed.

  • Affinity Photo
  • HTML
  • CSS
  • PHP
  • WordPress

Martin biedt geweldige service en is altijd bereid om nieuwe ideeën te verwerken maar zegt ook gerust als het geen goed plan is. Hij komt zelf ook met ideeën en toont iniatief. Fijn om me te werken.

Meest Recente Opdrachten