EWE VertaalExperts!

De nieuwsbrief voor EWE VertaalExperts is na goed overleg tot stand gekomen. Er is gelet op de kleuren van de huidige ook door Albruna gemaakte website om zo de uniformiteit te behouden. De nieuwsbrief is opgezet in MailChimp zodat er meteen gebruik gemaakt van kan worden.

EWE VertaalExperts

Deze nieuwsbrief is in goed overleg gemaakt voor het vertaalburo. Gezien het feit dat het vertaalburo gevestigd is in Slowakijke, is er veelvudlig overleg geweest via telefoon en via Skype.

Website

De opdracht was om een nieuwsbrief op te zetten in MailChimp die de stijl en kleuren van de ook door mij opgezette website benaderde.

  • Photoshop
  • HTML
  • CSS

Martin heeft voor ons onze website en nieuwsbrief ontworpen en we zijn heel tevreden met het resultaat. Martin heeft zich steeds een kundig en creatief professional getoond. Hij komt met goede ideeën en denkt het hele proces met de klant mee. Ook met vragen van onze kant ging Martin goed verder en vertelde ons de mogelijkheden en/of onmogelijkheden. Voor toekomstige opdrachten zullen wij zeker weer contact met Albruna opnemen.

Meest Recente Opdrachten