BackupBuddy, maak een veilige backup van je WordPress site

Hoe zeker ben jij van je website? Maak je wel eens een Backup van je WordPress site voor het geval er iets mis gaat of je zelf een fout maakt?

Als je antwoord nee of zelden is, dan raad ik ten zeerste BackupBuddy aan!

BackupBuddy, maak een veilige backup van je WordPress site

BackupBuddy is een WordPress plugin van de hoogste kwaliteit!

Met BackupBuddy maak je eenvoudig een backup van je complete WordPress installatie.
Widgets, thema’s, plugins, bestanden, database, alles wordt voor je gebackupped. Met BackupBuddy kan je handmatig een backup maken of automatisch op vaste tijden een backup van je website laten maken, zodat je er altijd van verzekerd bent dat je website veilig is, mocht er onverhoopt iets met je site gebeuren. Laat BackupBuddy je backup in je Dropbox plaatsen of op je server. Je kan je backup laten mailen of gewoon downloaden naar je computer.

Handiger kan bijna niet.

Maar hoe staat het nu met het terugplaatsen van je complete website?

Dat is nog eenvoudiger. Het enige dat je hoeft te doen is het bestand importbuddy.php en je backup bestand te uploaden naar je server en je complete website wordt teruggezet! Je thema, widgets, plugins, database, instellingen, alles!
Je hoeft niet eens WordPress te installeren om dit te doen.

BackupBuddy maakt niet alleen een backup van je site en biedt je de mogelijkheid om deze terug te zetten. Je kan de plugin ook gebruiken om je website te verhuizen naar een andere server en/of een andere domeinnaam. Deze functie is speciaal handig voor de WordPress developers onder ons. Stel je bouwt een nieuwe WordPress website voor een klant op een locale installatie of een tijdelijk domein. Nu moet je de site naar de life server verplaatsen. Dit doe je dus heel eenvoudig met BackupBuddy.

BackupBuddy! Een aanrader voor iedere WordPress website eigenaar of developer!

BackupBuddy, maak een veilige backup van je WordPress site