EWE International!

Voor EWE International had ik reeds de website EWE Vertaalexperts gemaakt, maar men wilde graag ook nog een drietalige website om meer nadruk te leggen op het feit dat het bedrijf in Slowakije is gevestigd. Men had reeds zelf een pre-made template aangekocht waarmee ik aan de slag ging en aan welke ik een aantal plugins toegevoegd heb om de functionaliteit van de site te vergroten. Uiteraard is deze website ook gebasseerd op WordPress als Content Management System (CMS).

EWE International

Deze tweede website voor het vertaalburo is wederom in goed overleg gemaakt. Zoals ook bij de andere website die ik gemaakt heb voor dit bedrijf, is ook voor deze site veelvuldig overleg geweest via telefoon en via Skype omdat ze gevestigd zijn in Slowakijke.

Website: http://www.ewe-i.com

Website

Voor deze tweede site was het de bedoeling om niet alleen het vertaalburo nogmaals te introduceren, maar om daarbij ook meer nadruk te leggen op Slowakije waar het bedrijf gevestigd is. De site moest drietalig zijn en de klant had vooraf zelf reeds de keuze gemaakt voor een pre-made template gebaseerd op WordPress.

  • Photoshop
  • HTML
  • CSS
  • PHP
  • SEO
  • WordPress

Martin heeft voor ons onze websites en nieuwsbrief ontworpen en we zijn heel tevreden met het resultaat. Martin heeft zich steeds een kundig en creatief professional getoond. Hij komt met goede ideeën en denkt het hele proces met de klant mee. Ook met vragen van onze kant ging Martin goed verder en vertelde ons de mogelijkheden en/of onmogelijkheden. Voor toekomstige opdrachten zullen wij zeker weer contact met Albruna opnemen.

Meest Recente Opdrachten